Airco Mobiel Service

Onderhoud airco’s auto en thuis installaties en mobiele service

Airco Mobiel Service

Verkoop occasion van de VAG groep

Airco Mobiel Service

Restauratie projecten en levering en installatie van airco units

Voor wie

Merk Dealer, Vrije Garage, MES (Merk Erkende Servicebedrijf) Schadebedrijven.

oprijplatenAirco Mobiel is bedrijf dat op locatie Auto Airco-Service aanbiedt. Ter plaatsen komt Airco Mobiel voor het afvullen van het Airco systeem, voor de jaarlijkse Airco Check of voor elke andere diagnose op gebied van het Aircosysteem.

Ook kunt u met uw, boot, tractor, caravan, camper, huisinstallatie (nieuw) of oldtimer terecht bij Airco Mobiel. Door onze mobiele afvulservice kunnen wij zowel bij u aan huis, alsook op uw zaak, stalling, werf, haven of werkplek komen. Airco Mobiel werkt binnen een straal van ca 50 km vanuit Weert in de provinciies Limburg en Noord-brabant). Onderhoud wordt uitvoerd aan  airco-installatie tot <3kg vulgewicht.

Het juiste vulgewicht

U kunt rustig doorgaan met de servicebeurt terwijl Aircomobiel de apparatuur aansluit en na een klein uurtje is de Airco volledig met het juiste vulgewicht afgevuld, vacuüm getrokken en getest op juiste werking. Uitstroom temperatuur wordt gemeten en het voertuig wordt voorzien van een Servicesticker met de voertuig specifieke gegevens. Airco Mobiel heeft diverse mogelijkheden tot het afvullen en onderhoud van uw auto airco-systeem.

Airco Mobiel is uitgerust met de nieuwste service apparatuur geschikt om het nieuwe koudemiddel R-1234 yf te vullen en te diagnosticeren. Vanaf 2015 worden alle nieuwe type goedgekeurvulgewicht1de auto's uitgerust met dit koudemiddel. Door onze mobiele service kunnen wij snel bij u op locatie komen en dat scheelt u tijd en geld.

Heeft u een auto met schade aan een aircoleiding, compressor, in de volksmond ook wel aircopomp genoemd, condensor of verdamper dan kunt er voor kiezen om na de reparatie, het systeem met stikstof te laten afpersen zodat u zeker weet dat de reparatie lekdicht is uitgevoerd.
Uiteraard kunt u er voor kiezen om zelf te repareren of dit door Airco Mobiel te laten uitvoeren. Door goede contacten met leveranciers van airco onderdelen, kunnen wij snel het juiste onderdeel leveren of laten repareren.

Hybride auto's

reperatie2Tevens kan Airco Mobiel hybride auto's afvullen. Let op deze voertuigen mogen absoluut niet met dezelfde apparatuur onderhouden worden omdat er dan onherroepelijk schade aan het aircosysteem kan optreden. Airco Mobiel is voorzien van de juiste oliën die voor de hybride auto's vereist zijn. Deze olie voldoet volledig aan de specificaties van de fabrikanten.

Ook om airco’s van uw bedrijfswagenpark jaarlijks te onderhouden is de Mobiele Service zeer geschikt. Tijdens de kantooruren kan uw wagenpark gecontroleerd worden zodat u niet met alle auto’s afzonderlijk naar de werkplaats hoeft te komen. Uw medewerkers kunnen na afloop van hun werk weer fris de baan op.

Ook voor auto-clubs, oldtimerclubs komen wij graag tijdens uw club dag op locatie. Het is ook mogelijk dat wij een korte presentatie houden voor uw clubleden. Ombouw van oudere airco-systemen bestaat ook tot de mogelijkheden. Dit heet retrofitten, ombouw van de oude R12 (bij wet verboden om nog af te vullen) installaties naar bijvoorbeeld het milieu vriendelijkere koudemiddel R134a.

Vraag gerust naar de mogelijkheden.

  • Garagebedrijven maken gebruik van mijn diensten voor onderhoud aan auto's met airco.
  • Particulieren met mobiele airco's die in huis staan.
  • Pleziervaartuigen hebben ook vaak airco's aan boord waar ik het onderhoud van kan doen.

Waar

Onderstaande kaart geeft globaal mijn werkterrein aan; ± 50 km. rond mijn woonplaats Weert.

kaart

Image

Airco Mobiel

Kraanmeester 6
6004 RR Weert

Mobiel: 06 - 81 81 54 95

www.aircomobielservice.nl  | Mail ons: