Airco Mobiel Service

Onderhoud airco’s auto en thuis installaties en mobiele service

Airco Mobiel Service

Verkoop occasion van de VAG groep

Airco Mobiel Service

Restauratie projecten en levering en installatie van airco units

Particulier

Airco Mobiel heeft diverse mogelijkheden tot het afvullen en servicen van uw auto airco-systeem. Ook kunt u met uw, boot, tractor, caravan, camper, huisinstallatie (nieuw) of oldtimer terecht bij Airco Mobiel. Door onze mobiele afvulservice kunnen wij bij u aan huis, zaak, stalling, werf, haven of werkplek komen. Airco Mobiel is werkzaam vanuit de regio Zuid (Limburg / Brabant) en kan onderhoud uitvoeren aan kleine airco-installatie (<3kg vulgewicht).

Door de goede contacten in de regio kunnen wij op diverse locaties service aanbieden op locatie. Bij u in het dorp of stad, bij een regionaal bekend garagebedrijven of bandencentrum. Ook kunt u bij Airco Mobiel te Weert terecht. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden die Airco Mobiel u kan bieden.

Controleren

Wist u dat uw airco systeem elke jaar gecontroleerd dient te worden ? Helaas staat dit nog maar zelden in het onderhoudsplan van uw auto. Ook is onze ervaring dat systemen af fabriek maar minimaal gevuld zijn. Het is niet vanzelfsprekend dat uw airco-systeem tijdens een reguliere servicebeurt wordt gecontroleerd. U zult dit zelf moeten melden en vaak wordt er pas naar het airco-systeem gekeken, als het systeem niet meer werkt (niet meer koelt) ! Vaak is het dan al te laat en zijn hoge reparatiekosten helaas het gevolg van achterstallig onderhoud.

Een goed werkende installatie zal u veel comfort en plezier opleveren. Dit is pas echt merkbaar, nadat Airco Mobiel een volledige Airco Servicebeurt heeft gegeven. Klanten reageren 'nu is mijn airco veel sneller koud' of 'zo goed heeft mijn airco nog niet gewerkt'.

Interieurfilter

Om een krachtige luchtverplaatsing uit de uitstroomroosters te blijven behouden is het verstandig het interieurfilter tijdig te laten vervangen. Vaak zitten deze filters volledig dicht omdat ze niet vervangen worden of al vervuilt zijn terwijl de volgende service-interval nog niet bereikt is. Ook is het mogelijk om een ultrasone reiniging van de verdamper te laten uitvoeren. De verdamper is het deel dat in de kachelunit zit om de lucht te koelen. Hier kunnen schimmels ontstaan die vervolgens weer voor nare luchtjes kunnen zorgen.

Image

Airco Mobiel

Kraanmeester 6
6004 RR Weert

Mobiel: 06 - 81 81 54 95

www.aircomobielservice.nl  | Mail ons: